Оголошуємо новий конкурс для регіональних ЗМІ

Вівторок, 7 лютого 2017, 12:30 — Європейська правда

"Радіо за проєвропейські зміни" – так називається новий конкурс медіа-проектів, оголошений Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і "Європейською правдою". 

Участь у ньому можуть взяти регіональні радіостанції та регіональні структури центральних радійних ЗМІ. Проекти, на реалізацію яких медіа бажають отримати фінансування, повинні сприяти просуванню проєвропейських реформ у регіонах. Тих, що передбачені Угодою про асоціацію з Євросоюзом, іншими підписаними з ним документами та, загалом, усім спектром євроінтеграційних зобов’язань та цілей України.

"Європейська правда" надаватиме майбутнім грантистам консультаційну допомогу в реалізації їхніх проектів. Відразу ж дамо кілька порад майбутнім заявникам.

Ваша заявка повинна засвідчувати достатнє розуміння вами європейської тематики та чіткий зв’язок запланованої діяльності з євроінтеграційними зобов’язаннями України – адже без цього розраховувати на якісний продукт важко.

Передбачувана проектом діяльність має бути максимально конкретною. Інакше журі важко бути зрозуміти, що саме ви плануєте робити – наприклад, якщо в заявці буде записане загальне "підготовка інформаційних матеріалів на європейську тематику".

Уникайте непритаманних журналістам заходів: круглих столів, семінарів, форумів і так далі – хіба що це дуже потрібно і однозначно виправдано з огляду на підсилення основного, журналістського компоненту проекту.

Максимальна тривалість проектів – 1 рік.

Бюджет проектів – до 375 тис. грн.

Останній термін подання заявок – 13 березня 2017 року.

Більше інформації про конкурс та його умови знайдете за цим посиланням.

Проектні пропозиції з додатками слід надсилати на адресу rfr@ier.kiev.ua

Принагідно нагадуємо, що до 6 березня триває прийом заявок на подібний конкурс, але для всіх видів регіональних медіа, в тому числі друкованих, інтернет- та аудіовізуальних ЗМІ будь-якої форми власності.

Ці конкурси грантових проектів проводяться в рамках проекту "Просування реформ в регіони", який фінансується Європейським Союзом в рамках програми "Підтримка громадянського суспільства в Україні".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.