У Брюсселі обговорювали правові наслідки анексії Крима

Середа, 11 червня 2014, 08:57

У Брюселі 10 червня пізно ввечері пройшла двосторонні консультації Україна-ЄС щодо правових наслідків незаконної анексії Крима, повідомляє МЗС.

Російська сторона в цій зустрічі участі не брала.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, українська делегація на чолі з першим заступником глави МЗС Наталією Галібаренко провела двосторонні консультації з представниками Європейської служби зовнішньої діяльності та Європейської Комісії.

Учасники зокрема обговорювали вироблення узгоджених підходів до питань, які виникають у зв’язку із незаконною анексією Криму Росією.

"Сторони узгодили спільні кроки, спрямовані на врегулювання проблеми Криму відповідно до норм міжнародного права на основі принципів територіальної цілісності та непорушності кордонів", - йдеться в повідомленні МЗС.

До складу української делегації увійшли також представники відповідних міністерств та відомств, включаючи Міністерство юстиції та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Консультації відбулися у розвиток домовленостей, досягнутих за результатами спільного засідання Кабінету міністрів України та Колегії Європейської Комісії 13 травня ц.р., пояснили в МЗС.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: