Європейська Бізнес Асамблея допоможе Україні знайти іноземних партнерів

Вівторок, 17 червня 2014, 12:00

16 червня на Київському інвестиційному саміті лідерів  представники ділових і комерційних структур Швейцарії, України, Англії, Італії, Литви обговорили інвестиційні пріоритети України.

Джон Неттін, генеральний директор Європейської Бізнес Асамблеї, офіційний представник Британської ТПП Долини Темзи, підкреслив, що для України Європейська бізнес Асамблея має бути одним із основних партнерів, що допоможе визначити необхідні ринки для збуту української продукції та знайти необхідних інвесторів.

Він відзначив, що Європа все ще залишається потужним центром компетенції в світовій торгівлі. І однією з переваг Західної Європи є створення світових зв’язків торгівлі, які напрацьовані за останні 200–300 років.

Рімантас Щегджа, комерційний аташе Посольства Литовської Республіки в Україні, зауважив, що Україна має чудову нагоду перейняти литовський досвід переходу з-під центрального управління економікою Москви в ринкову економіку.

"Україна – це дуже велика та багата країна. Я думаю, за допомогою наших експертів, наших бізнесменів ви зможете швидше перейти на нові європейські відносини. І свій результат отримаєте швидше, ніж ми в 2004 році", – резюмував він.

Впродовж заходу відбулися зустрічі з міжнародними інвесторами, презентації українських проектів, аналіз інвестиційного ринку України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.