Дещиця підтримує кандидатуру Клімкіна на пост глави МЗС

Середа, 18 червня 2014, 17:05

Виконуючий обов'язки міністра закордонних справ України Андрій Дещиця підтримує подання президента України Петра Порошенка кандидатури Павла Клінкіна на пост глави МЗС, повідомив Інтерфакс.

"Підтримую представлення президентом кандидатури Клімкіна - знаю Павла як ефективного спеціаліста", - написав він у своєму Твіттер у середу.

Разом з тим, Дещиця заявив, що "сам готовий і далі працювати на благо України".

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко в середу вніс до Верховної Ради проекти постанов про призначення першого віце-прем'єра Віталія Яреми на посаду генерального прокурора, посла України у ФРН Павла Клімкіна - на посаду міністра закордонних справ, засновника групи компаній "Інвесткапітал Україна" Валерію Гонтареву на посаду голови НБУ.

У фракції "УДАР" заявили, що підтримують запропоновані президентом кандидатури, у фракції Партії регіонів заявили, що підтримають кандидатуру Клімкіна, однак за рештою кандидатур визначаться на засіданні фракції.

Разом з тим, у депутатській групі "Економічний розвиток" заявили, що визначаться, чи голосуватимуть за відповідні кандидатури, після спілкування з кандидатами. У фракції "Батьківщина" заявили, що визначаться з цим питанням в четвер.

У четвер Порошенко особисто представить їх у парламенті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.