В Іспанії відкрився аквапарк для собак

Четвер, 19 червня 2014, 17:24

Неподалік від Барселони відкрився перший у світі аквапарк для собак. У спекотну погоду тварини тут можуть не просто скупатися, але і розважитися, а також отримати різні курортні послуги.

Незвичайний курорт під назвою Canino Can Jane, відкрив в каталонському містечку Ла-Рока-дель-Вальєс Федеріко Кано. Тваринам пропонується басейн з гірками, фонтанами, надувними матрацами, м'ячами та іншими предметами для відпочинку на воді, повідомляє National Geographic.

Спуск в басейн - плавний, а його глибина ледь перевищує півметра, що розраховано саме на собак. Автор ідеї пояснює, що на більшості якісних пляжів світу собакам заборонено купатися; рідко зустрічаються і басейни, куди собак допускають разом з їх господарями. Однак тварини переносять жарку погоду нітрохи не краще людей, і точно так само мають право освіжитися. Тому власникам собак доводиться вибирати для відпочинку разом зі своїми вихованцями "дикі" пляжі та інші некомфортні місця.

Головною складністю при створенні курорту Кано назвав санітарну сторону питання: необхідно було продумати систему фільтрації води таким чином, щоб туди не забивалося хутро. Цього досягти вдалося, і аквапарк вже приймає перших чотириногих клієнтів.

Вартість одного дня відпочинку біля води починається від 13 євро і, залежно від бажаного набору послуг, доходить до 45 євро. При курорті працює і спеціальний готель, де можна залишити тварину. Тут створені номери різних категорій, мінімальна ціна за ніч - 25 євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.