США далі посилюватимуть тиск на Росію - Байден

Вівторок, 29 липня 2014, 11:18

США посилюватимуть тиск на Росію, якщо вона не здійснюватиме кроків у напрямку деескалації ситуації в Україні.

Про це сказав віце-президент США Джозеф Байден під час зустрічі в Білому домі із міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, який перебуває у Сполучених Штатах з робочим візитом, повідомили УНІАН у Департамент інформаційної політики МЗС.

Віце-президент США наголосив на безумовній та повній підтримці Сполученими Штатами мирного плану президента України Петра Порошенка та політичних й економічних реформ в Україні.

Він підкреслив готовність США і надалі надавати політичну, консультативну та технічну допомогу, необхідну для подолання гострих викликів, які нині постали перед Україною.

У свою чергу глава МЗС України подякував віце-президенту США за послідовну та активну допомогу Сполучених Штатів і наголосив на важливості консолідації зусиль міжнародного співтовариства у відповідь на агресивні дії Росії щодо України.

Поряд із цим було привернуто увагу до значних втрат, які завдають дії терористів економіці України, й важливості якнайшвидшого відновлення життєво необхідної інфраструктури, знищеної терористами у східній Україні, йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: