Угода Грузії з ЄС не перешкодить розвитку відносин з Азербайджаном - Усупашвілі

Понеділок, 7 липня 2014, 09:53

Підписання Грузією Угоди про асоціацію з Європейським союзом ніяк не заважатиме розвитку двосторонніх відносин Тбілісі й Баку, заявив спікер грузинського парламенту Давид Усупашвілі.

Спікер парламенту Грузії Давид Усупашвілі, на чолі парламентської делегації, що знаходиться в столиці Азербайджану з дводенним візитом, повідомляє агентство "Новини-Азербайджан".

"Після підписання Грузією Угоди про асоціацію з Євросоюзом у нас дещо змінюється правове поле, але це в жодному разі не впливатиме на наші відносини з сусідами, з Азербайджаном. Тим не менш, ми хочемо обговорити деякі деталі, щоб обидві наші країни отримали від цього вигоду", - підкреслив Усупашвілі в бесіді з журналістами в Баку.

За його словами, в рамках візиту делегація парламенту Грузії проведе зустрічі з керівництвом Азербайджану. "У нас будуть зустрічі з керівництвом країни. Під час цього візиту ми обговоримо широкий спектр питань двостороннього співробітництва", - підкреслив Усупашвілі, відзначивши наявність хорошого взаєморозуміння між Азербайджаном і Грузією з ключових питань двосторонніх відносин.

Як сказав спікер, на зустрічах, серед іншого, будуть порушені економічні та правові питання.

Спікер грузинського парламенту у понеділок проведе зустрічі з головою Міллі Меджлісу (парламенту) Азербайджану Октаєм Асадовим, членами міжпарламентської групи дружби Азербайджан-Грузія Міллі Меджлісу, прем'єр-міністром Артуром Расізаде, міністром закордонних справ Ельмаром Мамед'яровим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: