У Великій Британії пройшов флешмоб проти мігрантів

Фото
Вівторок, 11 листопада 2014, 18:26

Жителі Туманного Альбіону вирішили довести, що можуть обійтися без трудових мігрантів з Центральної Європи, повідомляє сайт Mixnews.lv.

Після того, як газета The Daily Mail розмістила на першій шпальті статтю про компанію з виробництва фаст-фуду, яка найняла 300 кухарів-іноземців, привезених з Угорщини, в "Твіттері" з'явилися фотографії з тегом #sandwichgate.

 

Матеріал вийшов під заголовком "Невже в Британії не залишилося нікого, хто міг би зробити бутерброд?". Флешмоб покликаний продемонструвати, що британці можуть впоратися з приготуванням бутербродів нітрохи не гірше кухарів з Угорщини.

Варіанти начинки виявилися дуже різноманітними - від живих кошенят до пластикових фігурок знаменитостей. Британці супроводжують твіти коментарями: "Може так бути?" і "Я знаю, як приготувати сендвіч!".

 

 

Флешмоб швидко набув популярності в соцмережах, на нього навіть звернули увагу великі онлайн-видання BuzzFeed і Mashable.

 
 

Нагадаємо, нещодавно в соціальних мережах популярність отримали хом'яки - кухарі і бармени, які набрали більше 50 тисяч передплатників у "Твіттері".

 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.