Нідерланди опублікували відредаговані документи про катастрофу рейсу MH17

Середа, 11 лютого 2015, 08:44

Уряд Нідерландів опублікував пакет документів про розслідування катастрофи малайзійського Boeing-777 в Донецькій області.

Про це повідомляє телеканал RTL News, за запитом якого відповідно до закону про розкриття інформації оприлюднені документи.

Загалом оприлюднено 254 документи. Вони значно відредаговані - деякі сторінки повністю або майже повністю закриті чорними плашками.

Уряд Нідерландів посилається на необхідність захисту особистих даних і забезпечення безпеки голландських фахівців, які працюють на місці аварії літака.

За інформацією голландського телеканалу, в документах немає нової інформації про можливі причини аварії лайнера.

Документи містять, зокрема, плани евакуації тіл загиблих з місця катастрофи і звіти про повідомленнях ЗМІ на тему подій в Україні.

Як повідомлялося, Нідерланди відмовилися передавати розслідування авіакатастрофи пасажирського Boeing-777, що впав на Донеччині, під управління ООН.

Авіалайнер Boeing-777 "Малайзійських авіаліній" був збитий 17 липня в Донецькій області. Літак здійснював рейс Амстердам—Куала-Лумпур. На його борту знаходилися 298 пасажирів і членів екіпажу, всі вони загинули.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.