РФ висунула нові звинувачення викраденому естонському поліцейському

Вівторок, 21 квітня 2015, 09:23

Співробітнику поліції безпеки (КаПо) Естонії Естону Кохверу, який з осені минулого року знаходиться в московському слідчому ізоляторі Лефортово, висунули нові звинувачення у контрабанді зброї та незаконному перетині державного кордону Росії.

Про це повідомив призначений естонцю російською стороною державний захисник Євген Аксьонов, повідомляє Postimees з посиланням на агенцію BNS.

"Перший цього року допит Кохвера відбувся в моїй присутності у п'ятницю ввечері і тривав півтори години. В доповнення до основного звинувачення у шпигунстві прокуратура пред'явила йому нові звинувачення у контрабанді зброї та незаконному перетині кордону Росії", - сказав Аксьонов.

За його словами, в п'ятницю Кохвера також опитували за матеріалами відеозаписів, зроблених у Псковській області.

"Всього Кохверу показали дев'ять епізодів перетину ним у різний час державного кордону Росії, тобто з Естонії до Росії і назад, - повідомив Аксьонов. - Кількість епізодів непарна, тому що під час останнього, дев'ятого за рахунком, він був затриманий".

Нагадаємо, ЄвроПравда повідомляла, що у спецслужб Естонії є докази того, що естонського поліцейського було викрадено на території країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.