Польський бізнес бачить, що українські реформи подібні до польських - Дещиця

Понеділок, 27 квітня 2015, 16:41

Польський бізнес не повинен боятися інвестицій в Україну, оскільки українські реформи багато в чому схожі з реформами, які були проведені в Польщі.

Про це кореспонденту ЄвроПравди в ході інвестиційної конференції  "Ukraine: Just Business" у Варшаві заявив посол України в Польщі Андрій Дещиця.

"Ми стали жертвою російської агресії, але отримали можливість реформувати економіку і говорити на рівних із західними партнерами. Польський бізнес бачить, що нинішні реформи в Україні подібні тим, що відбувалися в Польщі. І це важлива аргументація на користь інвестицій - якщо ці реформи були вдалими в Польщі, то чому їм не бути вдалими в Україні",  - заявив Дещиця.

"Бізнес звик, що той, хто не ризикує, той не п'є шампанське. Нехай це шампанське буде не кримське, а приміром французьке. Але головне - нинішні українські ризики не є надмірними для іноземного бізнесу", - додав він.

Нагадаємо, раніше Дещиця заявив, що Україна повинна використовувати всі майданчики, щоб переконувати європейських партнерів про необхідність переходу до нового формату співпраці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.