Отримання віз у Польщу для вболівальників: менше документів і без черги

Середа, 20 травня 2015, 15:09

Українським вболівальникам, які планують 27 травня відвідати у Варшаві фінальний матч Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья", встановлено спрощений порядок оформлення віз.

Про це повідомляє МЗС України на свої сторінці у Facebook.

"Для отримання такої візи заявники мають надати до візового центру наступні документи: візову анкету, паспорт для виїзду за кордон та паспорт громадянина України, оригінал дійсного іменного квитка на матч або роздрукований електронний квиток, а також поліс медичного страхування", - йдеться у повідомленні.

Прийом документів на оформлення віз для вболівальників буде відбуватися у всіх 14 візових центрах на території України позачергово та без необхідності попередньої он-лайн реєстрації.

Оплата за оформлення віз буде сплачуватись безпосередньо при подачі документів у візовому центрі.

Документи на оформлення візи повинні бути подані до візового центру не пізніше 25 травня, оскільки термін розгляду візового клопотання складає 48 годин.

Допускається подача документів акредитованими туристичними фірмами для організованих груп вболівальників в межах консульських округів установ за місцем реєстрації заявників. У такому випадку особиста присутність заявників не вимагається.

Громадяни України, які мають дійсну візу, посвідку на проживання або національну візу будь-якої з країн Шенгенської угоди можуть в’їжджати до Польщі без необхідності отримання візи у консульській установі Польщі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: