Atlasjet дозволили літати в Стамбул, Мадрид та Кутаїсі. Частину напрямків відклали

Вівторок, 9 червня 2015, 13:34

Комісія Державної авіаційної служби України з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній на засіданні у вівторок затвердила шість призначень на міжнародні маршрути для лоукостера Atlasjet.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Компанії видані призначення на авіамаршрути Львів-Москва, Львів-Мадрид, Одеса-Москва, Львів-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул і Київ-Кутаїсі.

Відповідаючи на питання журналістів, коли компанія зможе запустити рейси згідно з виданими призначеннями, глава "Атласджет-Україна" Сергій Підгородецький повідомив, що компанія буде чекати рішень наступного засідання комісії.

Він також додав, що запуск рейсу Київ-Львів, який був запланований на 18 червня, ймовірно, буде перенесено на деякий час.

За його словами, авіакомпанія має намір використовувати аеропорт "Київ" для польотів в/з української столиці

Крім того, комісія прийняла рішення видати авіакомпанії Міжнародні авіалінії України (МАУ) призначення на маршрути Київ-Кутаїсі, Одеса-Вільнюс, Одеса-Санкт-Петербург, Одеса-Москва, Львів-Мадрид, Вінниця-Гданськ, Вінниця-Берлін і Київ-Варшава.

Компанія також отримала призначення на внутрішні маршрути Харків-Одеса і Львів-Одеса.

В цілому "Атласджет-Україна" подавала на засідання комісії у вівторок заявки приблизно на 30 маршрутів, МАУ - на 35.

Однак, за словами голови комісії Миколи Мельниченка у зв'язку з тим, що комісія збиралася досить екстрено, і це було її перше засідання за тривалий час, на ньому розглядалися тільки маршрути, щодо яких не могли виникати спори.

У результаті комісія прийняла рішення розглянути всі заявки на наступному засіданні, запланованому на 26 червня.

Раніше повідомлялося, що лоукост-перевізник "Атласджет-Україна" домовився з Мінінфраструктури про відкриття 29 міжнародних і внутрішніх рейсів, базовим аеропортом буде Львів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.