Британські університети проведуть кампанію з підтримки членства країни в ЄС

Понеділок, 27 липня 2015, 12:41

Керівництво британських університетів планує розпочати кампанію з підтримки членства країни в ЄС.

Про це повідомляє The Guardian.

Зокрема проректори британських вищих навчальних закладів відзначають позитивний вплив членства в ЄС для наукового світу.

Як пише видання, рішення щодо кампанії було прийняте після повідомлень про те, що прем'єр Великої Британії  Девід Кемерон планує провести референдум влітку 2016 року.

Як відзначила президент ініціативної групи, а також проректор Кентського університету Джуліа Гудфеллоу, членство Великої Британії в Європейському Союзі має надзвичайно позитивний вплив на провідні вузи країни, а також можливості для проведення наукових досліджень.

"Питання перебування в ЄС є питанням забезпечення майбутнього процвітання Великої Британії. Це максимізує шанси нових відкриттів, які зміцнюють суспільство, в якому ми живемо, це питання перебування країни в світовому товаристві, це питання британських робочих місць, і це питання можливостей для британського народу зараз і в майбутньому", - наголосила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що референдум про вихід Великої Британії зі складу ЄС можуть відбудуться в липні 2016 року.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: