В турецькому готелі до смерті налякали туристів, інсценувавши теракт ІДІЛ

Четвер, 13 серпня 2015, 12:51

Персонал п’ятизіркового готелю в Туреччині вирішив розважити відпочивальників з Великої Британії тим, що організував перед ними сцену теракту "Ісламської держави" (ІДІЛ).

Подія сталася в готелі Grand Yazici Mares на курорті Ічмелер, пише The Mirror.

Слід зазначити, що турецький готель вирішив розважити відпочивальників лише за 6 тижнів після того, як на пляжі в Тунісі було вбито 38 туристів, третина з яких були британцями, тому гості не оцінили жарту і до смерті перелякалися.

Озброєні іграшковими пістолетами і каністрами з рідиною, на яких було написано, що там запальна суміш, перевдягнені працівники готелю напали на відпочивальників, які засмагали біля басейну.

Зокрема, один турист розповів, як один з "терористів" вилив на нього вміст каністри і підпалив запальничку.

"Я поглянув навколо і побачив біля басейну арабів зі зброєю. Нещодавно була атака в Тунісі – аж тут ти сам можеш подивитися в обличчя цьому кошмару", - сказав інший турист.

"Їм здавалось, що це така розвага, мені ж здалося, що це повторення кошмару в Тунісі", - додав ще один відпочивальник.

Як повідомляється, видання не змогло отримати коментар адміністрації готелю, в той же час туроператор вже вибачився перед тими, кого перелякали.

"Нам шкода за стрес, які перенесли наші клієнти і ми вже поговорили з адміністрацією готелю. Вони більше не будуть влаштовувати подібних шоу", - сказали в компанії.

Наразі міністерство закордонних справ Туреччини заявляє, що країна є менш небезпечною для відпочинку, ніж Туніс. Водночас низка країн не рекомендує своїм громадянам подорожувати в турецькі місцевості, які межують з територіями, контрольованими "Ісламською державою".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.