Угорський оператор, що зробила підніжку біженцю, вибачилася і пояснила вчинок

П'ятниця, 11 вересня 2015, 11:56

Угорський відеооператор, яка зробила підніжку біженцям, вибачилася і стверджує, що вона штовхнула мігрантів, через те, що на неї хтось напав і вона запанікувала.

Оператор угорського каналу N1TV Петра Ласло надіслала листа з вибаченнями і поясненнями до угорської газети Magyar Nemze.

"Я щиро шкодую про те що сталося. Тільки зараз я змогла зібратися з думками достатньо, щоб писати. Насправді, я в шоці від того, що вони зробили і що вони зі мною зробили", - написала Ласло.

Вона пояснила, що під час зйомки сотні мігрантів прорвали міліцейський кордон, "а один з них кинувся до мене і мені було страшно".

"Я не бачила камеру у своїх руках, на бачила, що відбувалося навколо, я просто подумала, що було скоєно напад і я повинна захистити себе. Важко приймати правильні рішення в той час, коли сотні людей в паніці біжать на тебе. Я шкодую про те, що трапилося і мені особливо шкода, що я образила дитину, яку я навіть не помітила. Я запанікувала, як я побачила потім на фотографіях. Я приношу свої щирі вибачення, і я беру на себе відповідальність за це", - зазначила Ласло.

"Я не безсердечна расистка, яка штовхає дітей. Я не заслуговую ні на полювання на відьом щодо мене, ні на погрози смерті, отримані вже багато разів. Я просто жінка, з недавніх пір, безробітна матір маленьких дітей, яка запанікувавши прийняла погане рішення. Я щиро жалкую", - додала вона.

Як повідомлялося, угорські прокурори порушили кримінальну справу проти Петри Ласло.

У відеозаписі, який викликав обурення у всієї Європи, видно, як вона дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.