Українські військові візьмуть участь у чотирьох міжнародних навчаннях до кінця року

Вівторок, 29 вересня 2015, 15:38

У 2015 році військові Збройних сил України взяли участь у семи багатонаціональних військових навчаннях, із них три - за межами країни. Заплановано проведення ще чотирьох спільних навчань.

Про це повідомляє сайт Міноборони України.

Цього року заплановані українсько-польські тактичні навчання авіаційних підрозділів "Безпечне небо-2015", які мають пройти 12-16 жовтня на Івано-Франківщині. Планується, що у них  візьмуть участь до 350 військовослужбовців обох країн, вертольоти та літаки винищувальної і транспортної авіації.

Багатонаціональні командно-штабне навчання із залученням військ "Кленова арка-2015" мають відбутися з 9 по 22 листопада у Литві.

Сертифікаційні навчання бойової тактичної групи Євросоюзу "Common Challenge-2015" пройдуть у Польщі, орієнтовний термін проведення - з 14 по 20 листопада.

Багатонаціональні тактичні навчання "Trident Juncture-2015" відбудуться з 18 жовтня по 6 листопада цього року одразу в двох країнах – Іспанії та Італії. Від Збройних сил України в них братимуть участь до 20 військовослужбовців із спеціальним обладнанням та один літак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: