Чеський оператор відкриє в Україні автобусний рейс Мукачево-Кошице

Четвер, 1 жовтня 2015, 16:37

Приватний оператор залізничного транспорту з Чехії LEO Express починає попередній продаж квитків на власний автобусний рейс Мукачево - Ужгород - Кошице з подальшою пересадкою на потяги компанії, що прямують в Прагу.

Про це повідомляє портал Центр транспортних стратегій.

Розклад автобуса зістиковано з поїздами LEO Express в Чехії та Словаччині.

 Автобус курсуватиме щоденно, починаючи з 16 жовтня 2015 року. Таким чином, чеський залізничний оператор буде підвозити українських пасажирів на свої рейси.

Квитки на комбінований рейс Мукачево - Прага коштуватимуть від 21 євро і вище. У вартість входить безкоштовний Wi-Fi, свіжа преса, напої і легка закуска.

 Слід зазначити, що з Кошице поїзда LEO Express курсують у напрямку Праги, зупиняючись на станціях Жиліна, Богумін, Острава. З 14 грудня поїзди будуть зупинятися в Пряшеві, Колине і Забржегу-на-Мораві. Зі станції Богумін компанія LEO Express забезпечує регулярні автобусні рейси до Катовіце і Краків.

Квитки на автобус можна придбати на українській версії сайту компанії www.leoexpress.com.ua, або на автовокзалах Мукачева та Ужгорода.

Компанія LEO Express була заснована в 2010 році. LEO Express оперує поїздами Stadler FLIRT в Чехії та Словаччині, які курсують на лінії Прага - Острава - Кошице. Також компанія обслуговує автобусні маршрути Краків - Катовіце - Богумін і Прага - Ческе-Будейовіце - Ческі-Крумлов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: