Польська PKP Intercity запустить потяги до Львова

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 12:47

Після кількарічної перерви польська компанія PKP Intercity відновлює обслуговування напряму Перемишль-Львів-Перемишль.

Про це повідомляє польський портал Rynek Kolejowy.

За кілька днів перед цим PKP Intercity оголосила, що з 13 грудня запускає нічні потяги сполученням Варшава-Львів. Заяву про можливість прямого сполучення між Варшавою і Львовом компанія оприлюднила у вересні, а тепер проект вступає у стадію реалізації.

Крім того, перевізник у співпраці з "Укрзалізницею" запустить ще кілька додаткових рейсів до Львова, які курсуватимуть через прикордонний перехід Перемишль-Мостиська.

Портал delo.ua пише зокрема про потяг сполученням Вроцлав-Львів.

Потяги з Вроцлава і Варшави будуть слідувати через Краків, з прибуттям до Львова вранці 6:03 або 7:15 залежності від дати. Розклад поїздів у зворотному напрямку поки не оприлюднено.

Щодо рейсу "Перемишль-Львів-Перемишль", то зі Львова потяг виїжджатиме о  8.10 за київським часом і прибуватиме до Перемишля о 9.48 за Варшавою. З цього потяга можна буде пересісти на потяги до Кракова, Вроцлава і Зельоней Гури. З Перемишля потяг виїжджатиме о 17.50, прибуття до Львова – 21.25. З нього можна буде пересісти на потяги до Києва, Вінниці, Одеси, Харкова тощо.

Перший рейс нового потяга очікується 19 грудня. Обслуговуватися маршрут буде з допомогою українських вагонів, придбаних у Польщі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.