Два літаки Air France не змогли сісти в Парижі через погрози щодо бомби

Середа, 18 листопада 2015, 09:32

Два літаки авіакомпанії Air France, які прямували з США до Франції, не змогли сісти у вівторок в Парижі через анонімні погрози щодо бомби на борту.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на авіакомпанію.

Зокрема, аеробус А-380, який вилетів з Лос-Анджелеса благополучно приземлився в Солт-Лейк-Сіті, де пасажири і екіпаж були зняті з літака і направлені до терміналу. В літаку перебувало 497 пасажирів та членів екіпажу.

Інший літак, який прямував з міжнародного аеропорту Даллеса недалеко від Вашингтона, був спрямований в аеропорт Галіфакс в Канаді. На борту перебувало 262 пасажирів і членів екіпажу.

"В якості запобіжного заходу і для проведення всіх необхідних перевірок Air France, застосовуючи чинні правила техніки безпеки, вирішила просити посадки обох літаків", - йдеться в заяві авіакомпанії.

"Місцеві органи влади провели повну перевірку повітряних суден, їх пасажирів та їх багажу. Правоохоронні органи будуть проводити розслідування для визначення джерела телефонного дзвінка",  - говориться в повідомленні.

Як відомо, лайнер А321 авіакомпанії "Когалимавіа", що летів з єгипетського Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, розбився вранці 31 жовтня.

На борту перебували 224 людини: 217 пасажирів (з них 24 - діти)  і 7 членів екіпажу, усі вони загинули.

ФСБ заявило, що причиною авіакатастрофи був теракт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: