Оприлюднено перелік питань, що обговорить Рада асоціації Україна-ЄС

Понеділок, 7 грудня 2015, 11:45

В понеділок на засідання Ради асоціації Україна-ЄС обговорюватимуть реформи та підготовка до тимчасового застосування Угоди про асоціацію (з 1 січня 2016 року).

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови комітету Верховної ради з питань європейської інтеграції Остап Семерак.

"Почалася сесія Ради асоціації. Вперше в історії стосунків України та ЄС веде засідання українська сторона.  На засіданні головує прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк", - зауважив він.

"Маємо обговорити нагальні питання співпраці та підвести підсумки роботи за рік, що минає.  В порядку денному: політичний діалог та реформи, політична асоціація та безпекова політика; юстиція, свободи та безпека; економіка та секторальна співпраця;  DCFTA (зона вільної торгівлі) та тимчасове застосування Угоди про асоціацію; європейська політика сусідства та Східне партнерство", - написав Семерак.

Як повідомляла "Європейська правда", засідання Ради асоціації Україна-ЄС суттєво скорочене. Найшвидше це відбулося через візит віце-президента США Байдена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.