Фахівці Price.ua розповіли про вигоди застосування тепловізорів в будівництві та промисловості ®

Вівторок, 8 грудня 2015, 17:24

Агрегатор товарів українських інтернет-магазинів Price.ua розповів про найпопулярніші зараз моделі тепловізорів — приладів, які дуже широко застосовуються в багатьох сферах людського життя: від медицини і будівництва до важкої промисловості та армії.

Основним "мирним" призначенням тепловізора — приладу, який уловлює інфрачервоний спектр, що не сприймається людським оком — є контроль енергетичних втрат у машинобудуванні та енергетиці, а також аналіз ефективності теплоізоляції промислових і житлових будівель в будівництві. Тепловізор з великою ефективністю дозволяє виявити області найбільших тепловтрат будівлі та оцінити якість застосовуваних теплоізоляційних матеріалів. Широке застосування тепловізори знайшли в медицині при діагностиці різних захворювань, в роботі рятувальних служб і у збройних силах України в якості приладів (прицілів) нічного бачення.

Тепловізори з розділу Price.ua http://price.ua/catalog9912.html належать до всіх популярних категорій приладів даного типу. У розділі представлені моделі для полювання й риболовлі, тактичні армійські моделі і, звичайно, промислові модифікації тепловізорів, які виділяються серед інших наявністю кольорового інформативного дисплея.

 

Одним з провідних світових виробників тепловізорів, які широко застосовуються в будівництві та промисловості, є компанія Flir. Модельний ряд промислових тепловізійних камер даного виробника знайшов поширення в тепло-, електроенергетиці, машинобудуванні, будівництві та ін. сферах.

Тепловізори Flir, ціни на які в українських магазинах в залежності від моделі коливаються в межах від 23 до 108 тисяч гривень, застосовуються для виявлення несправностей в електричних системах, для пошуку електронних пристроїв, оцінки ефективності теплоізоляції будівель, теплових мереж, ємностей та ін.

Flir — справжні тепловізійні комп'ютери, здатні інформувати користувача про температуру кожного окремого пікселя. Функціональність, продуманість і простота використання тепловізорів даної серії не потребує ніяких певних навичок — ці тепловізори зможе використовувати кожен.

Камери Flir зберігають зображення з усіма необхідними даними про розподіл температурних полів у форматі JPEG, можуть вимірювати температуру до 250 градусів Цельсія з точністю вимірювання до 0,06 градусів. Функція "картинка в картинці" розроблена спеціально для зручності демонстрації проблемних зон. Прилади серії ідеально пристосовані для роботи в складних умовах, деякі моделі витримують падіння з висоти до 2 метрів.


Price.ua містить найбільш повну інформацію про товари, які представлені в українських інтернет-магазинах, і є найбільш зручним інструментом порівняння цін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: