Петиція про заборону на вʼїзд до Британії Трампу набрала 100 тис. підписів менше ніж за три години

Середа, 9 грудня 2015, 14:24

Британський парламент розгляне питання про заборону на вʼїзд до країни американському мільярдеру Дональду Трампу, оскільки електронна петиція з відповідним проханням набрала більше 100 тис. голосів.

На даний момент за те, щоб заборонити відомому мільярдеру вʼїзд на територію Сполученого Королівства вже проголосовало понад 106 тисяч осіб.

Відзначимо, що петиція була зареєстрована сьогодні о 10:00 за місцевим часом, пише Daily Mail.

Таким чином, як зазначає видання, петицію підписували чотири людини на секунду.

У тексті петиції йдеться про те, що Велика Британія вже заборонила багатьом людям вʼїзд на територію країни за прояви ненависті у своїх публічних промовах, тому "якщо Сполучене Королівство хоче продовжувати таку практику, то вона має застосовуватися як щодо бідних, так і щодо багатих".

Петиція зʼявилась на урядовому порталі після того, як Дональд Трамп, який нині є кандидатом на посаду президента США, прославився своєю "антимусульманською промовою" під час виступу перед виборцями.

В ній, мільярдер, зокрема, заявив про те, що "поліцейські Лондона" бояться за своє життя через радикалізацію певних груп.

Також лідер республіканців заявив про необхідність "повної зупинки мусульманської імміграції до США".

Нагадаємо, що кандидат на посаду президента США Дональд Трамп раніше заявляв про те, що він не переймається питанням вступу України до НАТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.