Туреччина заявила про знищення 17 курдських бойовиків

Понеділок, 18 січня 2016, 16:45

У турецьких провінціях Діярбакир і Ширнак турецькі військові знищили 17 бойовиків забороненої Робітничої партії Курдистану.

Про це з посиланням на інформацію штабу спеціальної операції, яка проводиться в Діярбакирі і Ширнаку, Силопі і Джизре, повідомляє CNNTurk.

Так, за інформацією штабу, за останню добу силовими Туреччини було знищено 17 бойовиків РПК. Загалом же кількість загиблих курдських бойовиків від початку операції на сьогодні становить 575 осіб.

Як відомо, операція проти військ забороненої в Туреччині Робітничої партії Курдистану в містах Силопі і Джизре в провінції Ширнак, а також в районі Діярбакир, почалася в грудні минулого року.

В населених пунктах  було запроваджено комендантську годину, а до операції залучено понад 10 тисяч поліцейських та військовослужбовців за підтримки танків.

Нагадаємо, Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: