В Італії за педофілію арештували 11 чоловіків

Четвер, 11 лютого 2016, 14:30

Італійські правоохоронці за звинуваченням у педофілії заарештували 11 осіб, серед яких священик, дитячий футбольний тренер і поліцейський.

Про це повідомляє агентство Ansa.

Заарештовані чоловіки є фігурантами справи, що була розпочата у серпні минулого року через скаргу матері, яка знайшла на мобільному телефоні свого 16-річного сина текстові повідомлення про сексуальні відносини, які юнак мав зі старшим чоловіком.

Карабінери провели арешти у низці міст на півночі Італії. Зокрема, в провінціях Бергамо, Брешіа, Мілан, Монца, Павія і Парма.

Як встановили слідчі, затримані мали стосунки сексуального характеру з неповнолітніми хлопцями в обмін на подарунки або невеликі суми грошей.

Зазвичай, як зізнаються постраждалі, це відбувалося в автомобілях на паркувальних майданчиках торгових центрів, розважальних закладах або в будинках деяких з підозрюваних.

На даний момент правоохоронним органам вдалося встановити особи чотирьох постраждалих.

Поліція також повідомила, що загалом у справі фігурують понад 20 чоловіків, окрім 11 вже затриманих, які перебувають наразі під домашнім арештом, ще щонайменше 10 осіб перебувають під слідством.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.