Один із учасників стрілянини в Дубліні загинув - ЗМІ

Вівторок, 9 лютого 2016, 08:05

Один із учасників стрілянини в Дубліні під час церемонії зважування боксерів був вбитий в понеділок під час бандитської перестрілки.

Про це повідомляє AFP з посиланням на ірландську поліцію.

За словами поліцейських, чоловік був застрелений людьми в масках на житловій вулиці в північно-центральній частині Дубліна, під час атаки, яка, як вважається, пов'язана з ворожнечею між ірландськими злочинними бандами, що базуються всередині країни і в Іспанії.

"Чоловік був у віці приблизно 50 років; вважається, що четверо осіб були залучені до стрілянини", - зауважив речник місцевої поліції.

Як повідомляють ірландські ЗМІ, загиблий був братом відомого в Ірландії кримінального авторитета.

Як відомо, раніше відповідальність за стрілянину у Дубліні під час церемонії зважування боксерів взяла на себе одна із груп Ірландської республіканської армії - "Спадкоємна ІРА".

Проте, як вважає поліція, вбивства пов'язані з організованою злочинністю, а міністр юстиції країни Френсіс Фіцджеральд описав події як ворожнечу між бандами.

Нагадаємо, внаслідок нападу у готелі Regency загинула одна людина і ще двоє отримали поранення. За словами поліцейських, троє нападників були вдягнуті у поліцейську форму і озброєні автоматами AK-47.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.