Oxford University Press виправило підручник із "російським Кримом"

Фото
Вівторок, 1 березня 2016, 16:30

Видавництво Oxford University Press виправило помилки у підручнику з географії Geog.3 для школярів, у якому Крим було позначено як частину території Російської Федерації.

Про це йдеться в повідомленні посольства України у Великій Британії.

Повідомляється, що підручник було виправлено після численних звернень та критики з боку громадськості та у відповідь на звернення посольства.

Нова версія шкільного підручника Geog.3 надійшла у продаж 29 лютого. У ній наголошується на тому, що відповідно до міжнародного права Крим належить Україні. У підручнику вказано, що ООН не визнає Крим як частину російської території, а більшість країн світу, в тому числі Велика Британія, засудили незаконний референдум 2014 року на півострові.

 
 
 

Інформацію про випуск оновленої версії підручника опубліковано на веб-сайті Oxford University Press, де повідомляється, що видавництво готове безкоштовно обміняти підручник з помилками на його оновлену версію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британське видавництво Oxford University Press випустило соціально-економічний атлас світу на 2016 рік, на якому Крим є частиною Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.