Кількість жертв авіаударів по госпіталю в Алеппо збільшилась до 27

Четвер, 28 квітня 2016, 14:36

Удари з повітря по госпіталю в сирійському Алеппо забрали життя щонайменше 27 осіб, серед яких троє дітей і останній в місті педіатр.

Про це з посиланням на дані Центру з моніторингу за дотриманням прав людини в Сирії повідомляє Reuters.

Як відомо, напередодні лікарня Аль-Кудс, яка утримується за рахунок міжнародної благодійної організації "Лікарі без кордонів" була атакована з повітря, ймовірно, авіацією урядових військ Башара Асада.

За інформацією керівника рятувальної служби внаслідок авіаударів загинуло щонайменше 50 осіб, більшість з яких знаходилися у сусідньому з лікарнею будинку.

В той же час, джерела агенції серед сирійських військових відкидають звинувачення в останньому обстрілі госпіталя в Алеппо і повідомляють про те, що протягом минулої доби сирійська військова авіація не здійснювала польоти над тим районом міста, де розташована лікарня.

Варто додати, що за даними Центру з моніторингу за дотриманням прав людини в Сирії за останні шість днів в Алеппо від ударів з повітря, які здійснили урядові війська, загинув 91 мирний мешканець.

Ще 49 мирних мешканців загинули від обстрілів районів, які контролюються урядовими військами з боку повстанців.

Раніше повідомлялося, щонайменше 20 людей загинули пізно ввечері в середу в результаі авіаудару по лікарні і житлових будівлях в сирійському місті Алеппо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.