У Єгипті і Франції не виключають, що літак Egyptair впав у море – ЗМІ

Четвер, 19 травня 2016, 09:31

Представники авіаційної влади Єгипту не виключають, що літак авіакомпанії Egyptair, який вночі зник з радарів, впав у Середземне море.

Про це повідомляє портал Airlive з посиланням на представників Єгипту.

"Представники авіаційної влади Єгипту вважають, що зниклий літак Egyptair впав у Середземне море" - йдеться у повідомленні.

Не виключає падіння літака і прем`єр-міністр Франції Мануель Валльс.

"Франція бере участь у пошукових роботах. Жодної гіпотези щодо причин зникнення літака виключати неможливо" - цитує Валльса le Figaro.

Жителі грецьких островів повідомили, що вночі бачили вогняну кулю в небі. Грецька влада, яка також долучилася до пошуків, розслідує ці повідомлення.

Президент Франції Франсуа Олланд у зв’язку зі зникненням літака скликає термінове засідання за участю прем’єр-міністра, глави МЗС, міністра оборони, глави МВС, міністра охорони довкілля, що відповідає за транспорт, державного секретаря з транспорту.

Як повідомлялося, рейс MS804, який вилетів з Парижа у 23.09 до Каїра, зник з радарів близько 2.45 ранку після того як зайшов у повітряний простір Єгипту.

На борту літака перебували 56 пасажирів, в тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. Більшість пасажирів на борту були громадянами Єгипту і Франції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: