Суд виправдав алжирця, затриманого за сексуальні домагання в новорічну ніч у Кельні

П'ятниця, 6 травня 2016, 18:58

Адміністративний суд Кельна у п'ятницю, 6 травня, зняв звинувачення в сексуальних домаганнях з одного з щтмаринмах за підозорою в участі у новорічних нападах на жінок у Кельні.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Суд ухвалив рішення зняти всі звинучаення з 26-річного алжирця, якого підозрювали в участі в масових напади в центрі міста у новорічну ніч 2016 року.

Суд ухвали таке рішення через те, що одна з жертв нападів у новорічну ніч не змогла опізнати обвинувачуваного як нападника. Видання повідомляє, що раніше у алжирця був знайдений телефон, викрадений у новорічну ніч у жінки, яка й подала позов.

Підсудний заявив, що купив його у знайомого. Окрім того, алжирець ізнався у зломі автомобіля, під час якого він і був затриманий.

Суд визнав чоловіка винним у скуповуванні краденого майна і спробі крадіжки шляхом злому автомобіля, засудивши його до шести місяців позбавлення волі умовно.

Варто відзначати, що цей суд став першим процесом у справі про сексуальні домагання в Кельні в новорічну ніч.

Нагадаємо, що у ніч на 1 січня у центрі Кельна, біля головного вокзалу та поблизу Кельнського собору, групи чоловіків, чия зовнішність, як зазначає поліція, може вказувати на їхнє "арабське чи північноафриканське" походження, нападали на жінок та грабували їх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.