Україна та Румунія підписали угоду про скасування плати за візи

П'ятниця, 6 травня 2016, 19:53

Під час робочої зустрічі міністрів закордонних справ України та Румунії 6 травня була підписана міжурядова угода про скасування плати за оформлення довготермінових (національних) віз.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

Прес-служба повідомила, що "міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів робочу зустріч з міністром закордонних справ Румунії Лазарем Коменеску у смт. Солотвино (Тячівський район Закарпатської області)".

Під час зустрічі "міністри підписали Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про скасування оплати за оформлення довготермінових (національних) віз, завдяки якій українці та румуни зможуть безкоштовно отримувати дозволи на в’їзд та перебування строком понад 90 днів".

Також в МЗС додали, що "сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва та, зокрема, шляхи реалізації домовленостей, досягнутих в ході візиту Президента України П.Порошенка до Румунії 21 квітня 2016 року".

Раніше повідомлялося, що у селищі Солотвино Тячівського району Закарпатської області 6 травня відкрили почесне консульство Румунії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.