Міністр оборони Німеччини планує реформувати структуру Бундесверу - ЗМІ

Субота, 7 травня 2016, 14:27

Міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн хоче не просто збільшити кількість персоналу німецької армії, а й змінити концепцію формування армії.

Про це йдеться у повідомленні RedaktionsNetzwerk Deutschland, пише Deutsche Welle.

За інформацією видання, міністр оборони Урсула фон дер Ляєн хоче збільшити нинішню верхню межу кількості персоналу Бундесверу 170 000 осіб на 15 000 за рахунок добровольців.

Повідомляється, що очільник німецького міністерства планує збільшити кількість позицій у німецькій армії на 7 000 за принципом "гнучкої структури персоналу", що дозволить більш оперативно реагувати на нові загрози.

Її нова концепція також передбачає збільшення частки професійних військовослужбовців, порівняно з тими, хто служить з Бундесвером на короткостроковій основі.

Фон дер Ляйєн також, як повідомляється, хоче, щоб місцеві командири бундесверу мали більше повноважень щодо рекомендації місцевих кадрів для підвищення до центральних органів Міноборони.

Іншим нововведенням, як планується, має стати зменшення вимог щодо фізичної форми для тих категорій фахівців, які не служать польових військових підрозділах, таких як ІТ-експерти.

Видання також повідомляє про те, що нову концепцію формування армії фон дер Ляйєн планує представити найближчими тижнями.

Раніше повідомлялося, що міністр оборони Німеччини Урсула фон дер Ляєн хоче створити окремі кібер війська Бундесверу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: