Чергове засідання комітету асоціації Україна-ЄС відбудеться 18-20 вересня

П'ятниця, 16 вересня 2016, 18:38

Чергове засідання Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом відбудеться 18-20 вересня в Києві та на Донбасі.

Про це повідомляє Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Проект порядку денного Четвертого засідання ПКА передбачає обговорення таких важливих питань як: стан політичних  відносин Україна-ЄС, перспективи завершення ратифікації Угоди про асоціації між Україною та ЄС (Нідерландський фактор), оцінка стану імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС,  перспектива запровадження безвізового режиму, внутрішньополітична та безпекова ситуації в Україні, впровадження реформ в Україні відповідно до Угоди, енергетичне та секторальне співробітництво між Україною та ЄС. 

За результатами засідання будуть ухвалені Заключні Заява та Рекомендації Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС.

Також програмою засідання передбачена його виїзна частина на Схід України, під час якої заплановано відвідання низки населених пунктів в зоні проведення Антитерористичної операції, зустрічі з військовослужбовцями ЗСУ, студентами низки ВНЗ, переселенцями.

Нагадаємо, група депутатів Європейського парламенту на наступному тижні відвідає Київ для участі в засіданні парламентського комітету Асоціації Україна-Євросоюз

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: