Парламентський комітет Асоціації Україна-ЄС збереться в Києві наступного тижня

Середа, 14 вересня 2016, 08:33

Група депутатів Європейського парламенту на наступному тижні відвідає Київ для участі в засіданні парламентського комітету Асоціації Україна-Євросоюз.

Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"На наступному тижні до Києва приїжджає група європейських депутатів, проводимо парламентський комітет Асоціації Україна - ЄС...Разом з колегами по ЄП обговоримо безвізовий режим, імплементацію Угоди про асоціацію, хід реформ, питання санкцій проти РФ, ситуацію на Донбасі і в Криму, децентралізацію, багато інших важливих питань", - написала Геращенко.

Вона також зазначила, що напередодні відбулися збори членів української делегації Комітету для обрання нового керівництва.

"Адже Остап Семерак, наш колишній співголова в ПКА, тепер міністр. "Народний фронт" запропонував на співголови ПКА від української сторони Миколи Княжицького. Делегація підтримала цю ініціативу і проголосували за. Першим заступником української частини ПКА стала Марія Іонова. Я попросила звільнити мене від цієї посади у зв'язку з обранням віце спікером, я тепер - рядовий член делегації", - написала Геращенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.