У Туреччині в сутичках з курдськими бойовиками загинули двоє військових

Понеділок, 5 вересня 2016, 15:25

Двоє військовослужбовців турецької загинули у зіткненнях з курдськими бойовиками Робітничої партії Курдистану (РПК) у турецькій південно-східній провінції Хаккарі.

Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Anadolu.

"Спецназ жандармерії при підтримці армії, авіації і сухопутних військ разом з артилерійськими підрозділами проводить військову операцію проти терористів РПК в районі Цукурса у провінції Хаккарі", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, у бойових зіткненнях, які тривають, загинули двоє солдатів.

"Під час операції у сховищах РПК було вилучено  велику кількість боєприпасів і вибухових речовин. Серед іншого обладнання були вилучені електричні генератори, батарейки та медикаменти", – повідомили джерела агенції серед силовиків.

Нагадаємо, 2 вересня під час спецоперації проти курдських бойовиків на південному сходу Туреччини загинув військовий турецької армії, при цьому силовики знищили 20 бойовиків РПК.

Раніше внаслідок атаки бойовиків Робітничої партії Курдистану (РПК) у південно-східній провінції Мардін загинув поліцейський, ще одна особа отримала поранення.

Робітнича партія Курдистану, внесена ЄС і США до списку терористичних організацій, відновила збройну боротьбу з турецькою владою в липні минулого року. За цей час було вбито понад 600 турецьких військових і понад 7 тисяч терористів РПК.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.