З липня Wizz Air літатиме з Києва до Варшави

Фото
Вівторок, 25 жовтня 2016, 14:44

Угорський лоу-костер Wizz Air оголосив про відкриття низки нових напрямків з аеропорту Варшави, серед яких і рейс до столиці України Києва.

Про це повідомляє fly4free.  

"Угорська лінія від червня запустить в цілому 7 нових напрямків з аеропорту Шопена у Варшаві. Серед нових маршрутів – рейси до Бухареста, Києва і Ламезії в італійській Калабрії. З Варшави можна буде полетіти також до Ліона, Ніцци, а також Братислави", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що з 1 липня Wizz Air буде літати з Варшави у Київ по вівторках, четвергах і суботах. 

Офіційно авіакомпанія не оголошувала ціни на квитки, проте на сайті fly4free прогнозується, що ціна на політ з Варшави до Києва становитиме 89 польських злотих, або приблизно 600 грн.  

 

Раніше повідомлялося, що Wizz Air восени відкриє рейси з Києва в Ганновер і Вроцлав.

Варто додати, що компанія раніше оголосила і про відкриття з грудня рейсу з Києва до Братислави.

Як відомо, Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси з більш ніж 450 маршрутами з 26 баз, з'єднуючи 129 напрямків у 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 73 літаків Airbus A320 і A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі.

Раніше в Україні працювала його дочірня компанія - "Візз Ейр Україна", однак її діяльність була припинена через низку причин, переважно комерційних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: