Качинський: за економічний спад Польщі відповідають підприємці, пов'язані з опозицією

Четвер, 17 листопада 2016, 10:56

Лідер керівної партії польського уряду "Право і справедливість" Ярослав Качинський заявив, що за уповільнення економічного зростання відповідальні підприємці, пов'язані з опозиційними партіями.

Про це повідомляє Gazeta.pl.

За словами Качинського, "підприємці, афілійовані з опозиційними партіями", відмовляються від співпраці, і це є причиною уповільнення економічного зростання.

Він стверджує, що уряд надає достатньо коштів для реалізації передвиборчих обіцянок. Проте аналітичні дані свідчать, що економіка Польщі зростає найповільнішими темпами за останні три роки, і річні показники виявляться значно гіршими за прогнози.

Однак Качинський зазначив, що відповідальність за це несе не уряд, а деякі "неохочі підприємці".

"На даний момент існують труднощі з інвестиціями, в тому числі з європейських фондів, в тому числі тими, які перебувають в руках місцевих органів влади. Існують різні блокування", - сказав Качинський.

"Гроші призначені на різні цілі, а підприємства, пов'язані з опозиційними партіями, сьогодні просто не хочуть долучатися до всіх видів комерційної діяльності, вигідних для них, тому що вважають, що краще почекати коли повернуться старі часи. Але не повернуться, я вас запевняю, що не повернуться", - додав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: