Вікна КОРСА - надійність, перевірена часом ®

Вівторок, 22 листопада 2016, 13:40

За роки незалежності в Україні було створено чимало. Тисячі великих і малих компаній то з'являлись на бізнес-арені, то нещадно канули у забуття. Але є і справжні довгожителі на плато українського бізнесу. Їх небагато, але вони здобули визнання українців завдяки міцному фундаменту із наполегливої праці, чесності та вміння йти тільки вперед. До таких компаній відноситься і компанія "Вікна КОРСА". Компанія постійно впроваджує інновації у традиційно консервативному віконному бізнесі: досвід, лабораторії і виробнича база забезпечують розробку та навіть патентування власних унікальних рішень. Енергозбереження - один із пріоритетних напрямків роботи компанії "Вікна КОРСА", бо саме раціональне використання енергії економить кошти та зберігає навколишнє середовище.

Сьогодні торгова марка "Вікна КОРСА" має розгалужену мережу філій і представництв - вікна ТМ КОРСА можна замовити у понад 130 точках продажів в різних містах по всій Україні.

З Днем народження, КОРСА !

Нещодавно компанія "Вікна КОРСА" відсвяткувала своє повноліття - 18 років, та отримала "Атестат зрілості віконної компанії", в якому відзначений поважний вік компанії та підтверджено рекордну кількість вікон, вироблених з профілів REHAU - 1 000 000.

 Компанія "Вікна КОРСА" отримала "Атестат зрілості віконної компанії"

10 000 – не межа!

Окремої уваги заслуговує Facebook-сторінка ТМ Вікна КОРСА, кількість активних підписників якої вже перевищила 10 000 читачів та постійно збільшується. Високий рівень довіри до компанії та подальше зростання популярності стимулює ТМ Вікна КОРСА утримувати позицію незмінного лідера віконної галузі України. Постійний розвиток, впровадження ексклюзивних інноваційних рішень, відповідальний підхід до питань енергозаощадження плюс виключно надійні, теплі вікна і європейський рівень обслуговування - ось що відмічають прихильники бренду КОРСА. В свою чергу підписники сторінки "Вікна КОРСА" у Facebook з перших рук отримують унікальну інформацію про інновації та новинки ТМ Вікна КОРСА, приймають участь у розіграшах, отримують практичні поради фахівців та спецпропозиції компанії. Багато цікавої та корисної інформації можна також знайти на YouTube-каналі "Вікна КОРСА".

1 000 000 вікон з німецького профілю REHAU

З "Вікна КОРСА" - тепліше:)

Компанія "Вікна КОРСА" не тільки втілює будь-які ідеї та робить життя яскравішим. На сайті компанії розміщено багато цікавих статей, які розкажуть:

- як правильно обрати енергоефективні вікна;

- як встановити вікна;

- як захистити свою оселю від зламу;

- як зробити вікна безпечними для дитини.

Ці та чимало інших корисних порад та лайфхаків Ви можете знайти на сайті Вікна КОРСА.

Приємним бонусом від компанії "Вікна КОРСА" є постійні акції та соціальні програми для різних категорій населення. Наприклад, останньою акцією є енергозберігаюче вікно у подарунок до дня енергозбереження (деталі тут).

"Вікна КОРСА" - це один із яскравих прикладів розвиненої української компанії, яка не тільки має міцний авторитет серед українських споживачів, але й постійно прогресує у своєму виробництві. Тому дуже хочеться ще раз привітати їх з 10 000 підписниками у Facebook та побажати тільки зростання кількості клієнтів!

Автор: Катерина Бережна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: