Фарадж висміяв уряд Британії за відмову відправити його послом в США

Фото
Четвер, 24 листопада 2016, 12:54

Найджел Фарадж один з лідерів британських євроскептиків, який агітував за вихід Британії з ЄС, висміяв прем’єр-міністра Британії Терезу Мей за її офіційну відповідь на слова Дональда Трампа про те, що саме Фарадж став би добрим послом Британії в США.

Про це повідомляє Reuters.

Так, вечірку на честь своїх спонсорів у лондонському готелі "Рітц", Найджел Фарадж провів у вигляді пародії на телевізійну рекламу Ferrero Rocher 1993-го року, коли основою для сюжету відео став "посольський прийом". Гостям роздавали саме цукерки Ferrero Rocher у позолоченій фользі.

Фото Reuters 

Фарадж дав оцінку "політичній революції", яка призвела до виходу Британії з ЄС й  обрання Трампа президентом США.

"Для тих, хто тут, хто не особливо задоволений тим, що сталося в 2016 році, у мене для є погані новини: наступного року буде гірше для вас", – сказав Фарадж під сміх та оплески гостей.

"Я підозрюю, що є британську політику очікує ще один сейсмічний поштовх, який станеться, можливо, на наступних виборах," – озвучив Фараджа свій прогноз.

Агенція нагадує, що відповідаючи на запитання щодо амбіцій Фрадажа стати послом в США, міністр фінансів великої Британії Філіп Хеммонд заявив, що у разі необхідності отримання поради від Фараджа, він йому зателефонує.

Як відомо, новий президент США Дональд Трамп раніше заявив, що лідер британської партії UKIP, що агітувала за вихід Британії з ЄС, Найджел Фарадж є найкращою кандидатурою на посаду посла Великої Британії в США.

В уряді Британії заявили, що немає відкритої позиції для нового посла країни в Сполучених Штатах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: