У Бельгії рішення суду про арешти нерухомості у справі ЮКОСу приймуть 26 січня - росЗМІ

Понеділок, 28 листопада 2016, 18:36

Рішення суду в Бельгії щодо позову про скасування арештів кількох об'єктів нерухомості і рахунків російських компаній у справі ЮКОСу буде прийнято 26 січня 2017 року. 

Про це повідомила Ніуша Бассері, партнер адвокатської групи, яка представляє інтереси РФ у справі проти колишніх акціонерів ЮКОСу, за підсумками переговорів, які відбулися в Брюсселі щодо фінальних судових слухань, передає ТАСС.

"Сьогодні був останній день слухань у справі про накладення арешту, це було продовження слухань, які почалися 21 листопада. Що стосується наступного кроку у справі про накладення арешту, то, як сказав суддя, ми очікуємо рішення до 26 січня", - заявила вона.

"Звичайно, наша головна мета полягає в тому, щоб суддя анулював виконавчий лист, оскільки жодних підстав для них немає: рішення, яке вимагає виконання, більше не існує, оскільки окружний суд Гааги (20 квітня - Ред.) скасував рішення (про виплату російською державою колишнім акціонерам ЮКОСу компенсацій - Ред.)", - сказала вона.

Нагадаємо, російський Мін'юст звернувся до Конституційного суду РФ з проханням перевірити на відповідність Конституції Росії рішення Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) про виплату на користь колишніх акціонерів ЮКОСа більше 1,8 млрд євро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: