В інтернеті зʼявилося відео обстрілу російського вертольота в Сирії

відео
П'ятниця, 4 листопада 2016, 11:28

В мережі зʼявилося відео, на якому, ймовірно, відзнятий момент обстрілу вертольоту російських ВКС на території Сирії в районі Хомса.

На відео, розміщеному на відеохостингу Youtube можна побачити момент обстріл вертольота, коли він перебував на землі. На запису видно ще один вертоліт.

Варто відзначити, напередодні, 3 листопада, пізно ввечері, у російському центрі примирення ворогуючих сторін в Сирії повідомили про вимушену посадку російського вертольота в Сирії й про факт обстрілу місця посадки бойовиками.

Про це повідомила російська агенція ТАСС.

"Вертоліт отримав пошкодження, які дозволяли самостійно повернутися на аеродром базування. Екіпаж машини не постраждав і був оперативно доставлений пошуково-рятувальним вертольотом на авіабазу Хмеймим", – цитує агенція представника центру.

За інформацією російської сторони, вертоліт виконував плановий політ з доставки гуманітарної допомоги в районі Пальміри.

Також варто додати, що раніше терористична організація "Ісламська держава" повідомила про збиття її бойовиками російського вертольота в Сирії в районі Хомса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: