ЄК схвалила план Франції із розширення мережі зв'язку вартістю 13 млрд євро

Понеділок, 7 листопада 2016, 17:06

Європейська комісія схвалила французьку національну схему впровадження широкосмугового зв'язку (Broadband), яка передбачає інвестиції в розмірі 13 мільярдів євро.

Про це повідомляє сайт Єврокомісії.

Програма спрямована на розповсюдження високошвидкісного широкосмугового зв'язку у Франції без надмірного спотворення конкуренції.

"З цими планами всі французькі домашні господарства і підприємства будуть мати доступ до високошвидкісного широкосмугового доступу до 2022 році. У планах також дати більший вибір постачальників. Це гарна новина для громадян і для малих та середніх підприємств у Франції", - сказала єврокомісар Маргрете Вестагер.

Французький національний план під назвою "Plan Tres Haut Debit" спрямований на підключення всіх домашніх господарств і підприємств до високошвидкісного широкосмугового зв'язку до 2022 року.

За програмою будуть буде фінансувати інфраструктурні проекти місцевих органів влади, головним чином для розгортання доступу мереж наступного покоління (NGA). Це мережі забезпечують швидкість підключення не менше 30 мегабіт на секунду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: