Шість російських Ту-22М3 знову завдали удари по сирійському Дейр-ез-Зор

Понеділок, 30 січня 2017, 18:54

Шість російських стратегічних бомбардувальників Ту-22М3 втретє за останні дні завдали ударів в районі сирійського міста Дейр-ез-Зор.

Про це повідомляє сайт Міноборони РФ.

За інформацією відомства, Ту-22М3 злетіли з аеродрому на території РФ і здійснивши переліт над територією Іраку та Ірану, завдали ударів по "двом пунктам управління бойовиків і складам з боєприпасами".

Повідомляється також, що бомбардувальники проводити авіаудар під прикриттям винищувачів Су-30СМ і Су-35С, які базуються на сирійському аеродромі Хмеймим.

Зазначимо, що російські стратегічні бомбардувальники минулого тижня двічі завдали авіаудари в районі Дейр-ез-Зор - 23 січня та 25 січня.

Угруповання "Ісламська держава" контролює більшу частину Дейр ез-Зор і його околиць з 2015 року, проте сирійський уряд зберіг за собою контроль над аеропортом та сусідніми до нього районами міста, розташованому на східному узбережжі річки Євфрат.

Нагадаємо, за інформаціює ЗМІ, представники Росії в п’ятницю вдруге зустрінуться з представниками сирійської опозиції і намагатимуться переконати їх прийняти той факт, що президент Сирії Башар Асад залишиться при владі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.