У Стамбулі побили туркмена, схожого на терориста, який напав на нічний клуб

Четвер, 5 січня 2017, 13:20

Чоловіка, зовнішньо подібного до нападника на нічний клуб в Стамбулі, побили в стамбульському районі Пендик.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

За інформацією видання чоловіка спробували "лінчувати" після того, як натовп вирішив, що він схожий на імовірного нападника на нічний клуб у Стамбулі в новорічну ніч.

"Люди в районі Пендик вирішили, що К.М., який є громадянином Туркменістану, "схожий" на нападника, близько 1 години дня 4 січня.

Після цього, за словами постраждалого, юрба людей почала його переслідувати. Він намагався втекти, проте перехожі його піймали і жорстоко побили.

Після цього люди з натовпу зателефонували до поліції, яка встановила, що постраждалий не має жодного стосунку до нападу на нічний клуб", – йдеться у повідомленні.

Втім, поліція, встановила, що у громадянина Туркменістану вийшов термін візи, після чого його відправили до відділу  щодо справ іноземців для депортації.

Нагадаємо, що у скоєнні теракту в Стамбулі, внаслідок якого загинули 39 осіб, підозрюють громадянина Киргизстану Лакхе Машрапова.

Варто додати, як повідомляє Reuters, за словам глави турецького МЗС Мевлюта Чавушоглу, особа підозрюваного наразі ідентифікована і пошуки продовжуються. Проте міністр відмовився назвати ім'я підозрюваного.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.