Лавров не зустрінеться з представниками адміністрації США в Мюнхені - МЗС РФ

Субота, 18 лютого 2017, 11:55

В МЗС РФ заявили, що у глави російського Міністерства закордонних справ Сергія Лаврова не заплановані контакти з представниками адміністрації США "на полях" Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Про це заявив заступник голови МЗС РФ Олексій Мєшков, передає "Интерфакс".

"Контакти з представниками американської адміністрації в Мюнхені не передбачаються", - сказав він журналістам у Мюнхені.

Мєшков також повідомив, що Лавров на зустрічі з генсеком НАТО Йєнсом Столтенбергом в Мюнхені обговорив питання формування порядку денного засідання Ради РФ-НАТО.

"Зачіпалася тема наповнення формату засідання Ради РФ-НАТО реальним змістом, реальними практичними питаннями", - сказав заступник міністра.

Зазначимо, що сьогодні у виступі на Мюнхенській безпековій конференції віце-президент США Майкл Пенс згадав про Росію виключно в контексті агресії проти України.

За його словами, нова американська адміністрація вважає, що Російська Федерація повинна відчувати відповідальність за свої дії в Україні.

Як відомо президент України Петро Порошенко під час свого візиту до Німеччини для участі у Мюнхенській безпековій конференції 17-18 лютого зустрінеться з віце-президентом США Майклом Пенсом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.