Україна має отримати перспективу членства в ЄС, вона готова до реформ - Бек

Понеділок, 6 лютого 2017, 10:47

Марілуїза Бек, депутат Бундестагу, член ПАРЄ, вважає, що перспектива членства України в ЄС має залишатися відкритою попри те, що Києву ще далеко до готовності до вступу.

Про це йдеться у статті Марілуїзи Бек на сайті ЄвроПравди.

Депутат заявила, що попри те, що в Євросоюзі в даний момент спостерігається втома від прийняття нових членів, а Києву ще далеко до готовності до вступу, Україна має отримати перспективу членства в ЄС.

Бек вважає, що "закриті двері ЄС грають на руку" як Кремлю, так і корумпованій еліті України.

"Після Євромайдану Україна зобов'язалася виконати амбіційну і всеосяжну програму реформ. Почалася наймасштабніша трансформація з часу здобуття країною незалежності.

Виконавши критерії візової лібералізації, Україна довела свою готовність до реформ, і тепер ЄС має виконати свою обіцянку", - заявила Бек.

Нагадаємо, Марілуїза Бек, депутат Бундестагу, член ПАРЄ, заявила, що ЄС повинен згуртовано і впевнено представляти позицію збереження санкцій проти РФ у Вашингтоні.

Детальніше читайте у статті Марілуїзи Бек, депутата Бундестагу, члена ПАРЄ, спікера фракції "Союз 90/Зелені" з політики у Східній Європі, на ЄвроПравді: Кремль відновив війну проти України, якою має бути реакція ЄС? Колонка депутата Бундестагу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.