Wizz Air запустить чотири нових рейси з України

Понеділок, 13 березня 2017, 12:33

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття влітку чотирьох нових маршрутів з аеропортів Києва та Львова.

Про це повідомляє прес-служба Wizz Air.

"Починаючи з 18 червня, компанія Wizz Air працюватиме по другому напрямку з львівського аеропорту до столиці Німеччини, берлінського аеропорту "Шенефельд", а також запустить три нових рейси в серпні з Києва до міст Познань та Люблін у Польщі та аеропорту Франкфурт-Хан у Німеччині", - йдеться у повідомленні прес-служби.

За даними компанії, пасажири, які планують відвідати ці країни, вже можуть забронювати квитки на сайті wizzair.com за тарифами від 579 грн (EUR19,99).

Повідомляється, що у 2017 році компанія знову почала свою діяльність зі Львова, анонсувавши нещодавно рейси до Вроцлава та Берліна.

Крім того, другий Airbus А320 приєднається до київського парку для обслуговування в цілому 19 лоукост-маршрутів з Києва до восьми країн, в тому числі нових маршрутів до Нюрнберга та Копенгагена.

Нагадаємо, з квітня цього року лоукостер Wizz Air здійснюватиме польоти з аеропорту Львів ім. Данила Галицького.

Як відомо, у листопаді Wizz Air почав виконувати польоти за двома новими маршрутами з Києва до Ганновера (Німеччина) і Вроцлава (Польща).

Раніше компанія Wizz Air оголосила про запуск нового маршруту з Києва до Братислави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.