Лідер ультраправих Ле Пен зустрілася з Путіним

Фото
П'ятниця, 24 березня 2017, 13:43

Лідер ультраправої партії "Національний фронт" та кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен зустрілася у Кремлі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляється на сайті Кремля.

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року Марін Ле Пен заявляла, що в разі обрання її президентом Франції у наступному році, у міжнародній політиці буде сформоване тріо "Трамп-Путін-Ле Пен", що "стане добрим знаком для миру у всьому світі".

"Знаю, звичайно, що зараз активно розвивається і передвиборча кампанія у Франції. Ми ні в якому разі не хочемо якось впливати на події, що відбуваються, але залишаємо за собою право спілкуватися з усіма представниками всіх політичних сил країни, так само, як роблять наші партнери в Європі, Сполучених Штатах", - заявив Путін на зустрічі з Ле Пен.

"І звичайно, дуже цікаво було б обмінятися з вами думками і про те, як розвиваються наші двосторонні відносини, і про ситуацію, яка складається в Європі", - сказав він.

У свою чергу, як повідомляє прес-служба Кремля, Ле Пен згадала про "глибокі культурні, економічні зв'язки" Франції з РФ.

Фото з сайту Кремля 

За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, як повідомляє ТАСС, Путін та Ле Пен не обговорювали можливість фінансування російськими банками передвиборної кампанії політичної партії "Національний фронт".

Пєсков зазначив, що бесіда в Кремлі була першою зустріччю Путіна і Ле Пен. "Наскільки я знаю, вони не були знайомі (раніше)", - сказав він.

Нагадаємо, лідер французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен на засіданні комітету Держдуми РФ з міжнародних справ, на запрошення якого вона прибула до Москви, заявила, що санкції Євросоюзу щодо Росії і не тільки - це дурна дипломатія погроз і шантажу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.