Макрон перемагає Ле Пен у двох турах на президентських виборах - опитування

Четвер, 23 березня 2017, 10:07

Незалежний кандидат у президенти Франції Еммануель Макрон, як прогнозується, вийде на перше місце в першому турі президентських виборів у Франції, а потім переможе у повторному голосуванні.

Про це йдеться у результатах інтерактивного опитування Harris, повідомляє Reuters.

Згідно з даними опитування, яке було проведено для телерадіокомпанії France Televisions, Макрон може перемогти з 26 відсотками голосів у першому турі 23 квітня, тоді як лідер ультраправих Марін Ле Пен може набрати 25 відсотків.

Повідомляється, що показники залишились незмінними у порівнянні з останніми опитуваннями, які проводилося два тижні тому, навіть після проведених теледебатів у понеділок, де взяли участь всі основні кандидати.

Підтримка кандидата від консерваторів Франсуа Фійона зменшилася від 20% до 18% у першому турі голосування.

Згідно з даними опитуванням, у другому турі 7 травня Макрон може перемогти на президентських виборах, перемігши Ле Пен з 65 відсотками проти 35% голосів, які може набрати лідер "Національного фронту".

Нагадаємо, незалежний кандидат Еммануель Макрон здобув перемогу за результатами перших теледебатів пʼяти основних претендентів на посаду президента Франції, що відбулися ввечері 20 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.