Маккейн вимагає від Трампа або надати докази "прослушки", або відкликати претензії

Понеділок, 13 березня 2017, 09:02

Сенатор-республіканець Джон Маккейн вимагає, щоб президент США Дональд Трамп надав докази прослуховування його телефону, у чому він звинуватив свого попередника на посаді президента Барака Обаму, або ж відмовився від своїх необґрунтованих звинувачень.

Про це повідомляє The Associated Press.

"Я думаю, що у президента є два варіанти: або відмовитися від своїх слів, або надати інформацію, на яку американський народ заслуговує. Якщо його попередник порушив закон, якщо президент Обама порушив закон, то ми отримаємо серйозні проблеми, м'яко кажучи", - сказав сенатор Маккейн.

Нагадаємо, нещодавно президент США Дональд Трамп звинуватив свого попередника Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії.

Після цього прес-секретар екс-президента США Барака Обами заявив, що інформація щодо прослуховування Трампа в ході президентської кампанії не відповідає дійсності.

Згодом президент США Дональд Трамп закликав провести розсідування, чи справді екс-президент Барак Обама зловживав повноваженнями федеральних силових структур напередодні президентських виборів 2016 року, зокрема, чи здійснювалося прослуховування його телефону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: